Feesten & partijen

Sfeervolle feestlocatie in Noord-Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een gezellige feestlocatie in Noord-Limburg dan bent u bij Old Inn in Ottersum nabij Gennep aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat een feest aansluit bij de wensen en behoeften van u als klant, het is immers uw feest! Feesten, bruiloften en partijen zijn bij ons daarom altijd maatwerk. Zo is het bij ons mogelijk om een feest van 10 tot aan 700 gasten te laten verzorgen. U geeft simpelweg uw wensen aan en wij maken er een onvergetelijke avond of middag van.

Feestlocatie met vele mogelijkheden

Bij Old Inn in Ottersum, nabij Nijmegen, is niets te gek. Wat uw wensen ook zijn, wij doen er alles aan om het voor u te realiseren. Ons enthousiaste team zorgt er voor, tijdens en na het feest voor dat u nergens omkijken naar heeft. Op die manier kunt u lekker onbezorgd genieten. Bij feestlocatie Old Inn kunt u o.a. terecht voor:

  • Bruiloften
  • Jubilea
  • Verjaardagen
  • Recepties
  • Bedrijfsborrels

Wij zijn niet alleen een feestlocatie, maar kunnen ook een volledig banket voor u verzorgen. Bekijkt u voor meer informatie onze banqueting kaart:

banqueting kaart

Vergaderingen en koffietafels

Old Inn in Ottersum, nabij Gennep, is een prachtige feestlocatie in Noord-Limburg, maar heeft nog meer te bieden. Zo kunt u bij ons met uw zakelijk gezelschap terecht voor vergaderingen. Van een etentje in ontspannen sfeer tot aan een besloten vergadering, Old Inn is een uitstekende vergaderlocatie. Daarnaast verzorgen wij condoleances en koffietafels. Op gepaste wijze bedienen wij u en uw gezelschap tijdens een koffietafel die op maat voor u is samengesteld.

Koffietafels & Condoleances

Feestlocatie in Noord-Limburg reserveren?

Het feest van uw leven bezorgen… dat willen we bij Old Inn graag voor u realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze sfeervolle feestlocatie in Noord-Limburg? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Of kom gezellig langs om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken. Zo stellen we samen het perfecte feest voor u samen!

contact

Wilt u reserveren?

Wilt u bourgondisch genieten in een ambachtelijke sfeer? Reserveer dan nu uw tafeltje en ervaar zelf onze voortreffelijke gastvrijheid en eerlijke gerechten. U bent van harte welkom.

Reserveren