Fietsen in de Maasduinen

Fietsen in de Maasduinen nabij Gennep

Wilt u lekker gaan fietsen in de Maasduinen? Dan heeft u een prachtig gebied uitgekozen waarin vele fietsroutes voor u zijn uitgestippeld. En wanneer u na een flinke fietstocht toe bent aan een koel drankje op het terras, een heerlijk lunchbroodje of een hapje eten, kom dan gezellig langs fietsen bij Old Inn in Ottersum, nabij Heijen en Gennep. U vindt ons karakteristieke pand aan de Siebengewaldseweg.

Meer over ons

Fietsroutes door de Maasduinen

In het gebied tussen Gennep en Venlo vindt u de meest prachtige fietsroutes door de Maasduinen. Aan de oostzijde van de Maas tot aan de grens met Duitsland geniet u op de fiets van de meest prachtige natuur. Fietsen door de Maasduinen is fietsen door een gevarieerd landschap van oude rivierduinen, heide, zandverstuivingen en bosgebied.

Lekker lunchen en dineren

Vele kilometers fietsen door de Maasduinen maakt hongerig. Wanneer u toe bent aan een heerlijk diner of lekker broodje rond het middaguur, bent u bij Old Inn in Ottersum aan het juiste adres. Wij bieden u een gevarieerde en toegankelijke menukaart met frisse salades, lekkere belegde broodjes en stevige vlees- en vismaaltijden. Zo stapt u met een goed gevulde maag de fiets op om uw fietstocht door de Maasduinen te vervolgen.

MenukaartLunchkaart

Een drankje na het fietsen door de Maasduinen

Bij Old Inn in Ottersum kunt u lekker bourgondisch genieten. Ook wanneer u na het fietsen door de Maasduinen toe bent aan een lekker koud pilsje of heerlijk wijntje, zit u goed bij Old Inn. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 50 soorten speciaalbieren en de meest fraaie wijnen. Bovendien beschikken wij over een ruim terras, zodat u uw drankje en/of hapje lekker buiten kunt nuttige terwijl u geniet van de prachtige natuurlijke omgeving.

BierkaartWijnkaart

Fiets door de Maasduinen naar de Old Inn

Maak uw gezellige middagje of avondje fietsen door de Maasduinen bij Gennep, nabij Heijen en Ottersum, compleet met een bezoek aan Old Inn Bar & Kitchen. Kom lekker proeven en proosten in onze stoere ambiance en ervaar een optimale smaakbeleving met eerlijke producten. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u gastvrij te ontvangen.

Wilt u reserveren?

Wilt u bourgondisch genieten in een ambachtelijke sfeer? Reserveer dan nu uw tafeltje en ervaar zelf onze voortreffelijke gastvrijheid en eerlijke gerechten. U bent van harte welkom.

Reserveren