Kerstmenu

  • Voorgerechten

    • Carpaccio
      Carpaccio met oude kaas, geroosterde pijnboompitten en een dressing van aceto balsamico en pesto
    • Tonijn
      Toren van tonijn en gerookte zalm met sesamzaad, Wakame en kikioman
    • Rode bieten
      Rode biet met geitenkaas, rucola en walnoten met een honingdressing
  • Soepen

    • Runderbouillon
      Rijk gevulde Runderbouillon met eiroyale en kervel
    • Bospaddestoelensoep
      Gebonden bospaddestoelensoep met geslagen room en gemalen peper
  • Hoofdgerechten

    • Zalmfilet
      Gegrilde zalmfilet met scampi’s in lichte kreeftensaus
    • Flanksteak
      Flanksteak gegratineerd met brie in een honing- thijmsaus
    • Wild zwijn
      Wild zwijn met een saus van wildjus en paddestoelen met Gieser Wildeman stoofpeer
    • Pasta
      Pasta met basilicum en gevulde tomaat

Grand Kerstedessert

Mochten er kleine aanpassingen nodig zijn horen wij dit graag

PRIJS 39.75

2de kerstdag a la carte

Op tweede kerstdag kunt u bij ons a la carte tafelen.

Kerst Brunch 2018

  • Soepenbuffet

    • Tomatensoep
      Gemaakt van heerlijk verse tomaten
    • Mosterdsoep
      Abraham Mosterdsoep met uitgebakken spekjes
    • Runderbouillon
      Dubbel getrokken runderbouillon met wintergarnituur
  • Broodbuffet

    • Luxe broodjes
    • Jonge en oude kaas
    • Rosbief
    • Schouderham
    • Fricandeau
    • Boerenomelet
    • Pastei van maïskip en paddenstoelen
    • Zoetigheid voor op het brood
  • Warme gerechten

    • Broodje Beenham
      Live op houtskool bereid
    • Saté Old Inn
      Met kroepoek en atjar
    • Varkens lende
      Met champignonroomsaus
    • Wildschote
      Met stoofpeer

Grand Dessertbuffet

€ 28,50
Voor kinderen € 1,50 per levensjaar

Wilt u reserveren?

Wilt u bourgondisch genieten in een ambachtelijke sfeer? Reserveer dan nu uw tafeltje en ervaar zelf onze voortreffelijke gastvrijheid en eerlijke gerechten. U bent van harte welkom.

Reserveren