Over ons

Een restaurant met karakter

Old Inn Bar & Kitchen in Ottersum is heerlijk bourgondisch genieten in een ongedwongen sfeer. De lekkerste lunch- en dinergerechten, meer dan 50 soorten speciaalbieren en fraaie wijnen; bij Old Inn bieden we u een optimale smaakbeleving met eerlijke producten. Dat combineren we met een stoere ambiance waarin u lekker kunt proeven en proosten. Zo beleeft u een gezellige avond uit met veel culinair genot.

reserverencontact opnemen

Gastvrij en toegankelijk

Bij Old Inn hebben we gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dat komt tot uiting in onze op maat bediening, toegankelijke menukaart en het welkome gevoel dat we voor u willen creëren. Old Inn biedt namelijk voor iedere gast wat wils in de vorm van lekker eten en drinken. Ook wanneer u een allergie heeft vormt dat geen enkel probleem. Laat het ons voorafgaand aan uw komst even weten.

Bekijk lunchkaartBekijk dinerkaart

Gezellig buitenterras

Wij zijn meer dan een restaurant waar u gastronomisch kunt genieten. U bent bij ons ook welkom voor een heerlijk kopje koffie, lekker drankje of gezellige borrel. Bij mooi weer kunt u dat nuttigen op ons ruime buitenterras dat omringd is door prachtige natuur. Ook na een mooie wandel- of fietstocht in omgeving Ottersum en Gennep is het bij Old Inn gastvrij genieten.

Bekijk lunchkaart

Stoer en ambachtelijk

Old Inn is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Ottersum en omgeving. Het restaurant is gevestigd in een stoer, ambachtelijk pand met veel karakter. Wilt u gewoonweg lekker en gezellig eten, dan is Old Inn de perfecte locatie. Ons jonge en enthousiaste team staat voor u klaar en laat u genieten van een ontspannen avond uit. Kom snel eens langs!

Wilt u reserveren?

Wilt u bourgondisch genieten in een ambachtelijke sfeer? Reserveer dan nu uw tafeltje en ervaar zelf onze voortreffelijke gastvrijheid en eerlijke gerechten. U bent van harte welkom.

Reserveren