Wandelen in de Maasduinen

Lekker eten en drinken bij de Maasduinen

Wanneer u van plan bent om te gaan wandelen door de Maasduinen om zo de meest prachtige plekjes in de omgeving van Noord-Limburg te ontdekken, vergeet uzelf dan niet te verwennen met een heerlijk koud drankje op het terras. Of wat te denken van een lekker hapje eten na een stevige wandeling? Bij Old Inn in Ottersum, nabij Gennep en Heijen, vindt u een gevarieerde menukaart met lekkere lunch- en dinergerechten, een ruim assortiment aan speciaalbieren en de fraaiste wijnen. Kom snel eens langs in en proef het zelf!

Meer over ons

Wandeltochten door de Maasduinen

Wandelen door de Maasduinen, dat is wandelen door een uitgestrekt gebied dat loopt langs de oostelijke oevers van de Maas en de Duitse grens. U kunt in dit gebied dat bestaat uit bos, heide, stuifzand en rivierduinen de meest prachtige wandelingen maken. Bovendien zijn veel van deze wandelroutes al voor u uitgestippeld en aangesloten bij het knooppunten netwerk. U treft er ruim 200 kilometer aan wandelpaden door de Maasduinen aan. Naast prachtige natuur wandelt u langs vele bezienswaardigheden en oude dorpskernen.

Geniet van heerlijke gerechten

Wanneer u flink gewandeld hebt door de Maasduinen is het op z’n tijd ook wel lekker om even de beentjes te strekken. Bij Old Inn in Ottersum bieden wij u die mogelijkheid onder het genot van een hapje en/of drankje. Onze toegankelijke menukaart biedt voor ieders wat wils. Zo heeft u keuze uit frisse salades, lekkere belegde broodjes, stevige vis- of vleesgerechten, fraaie wijnen en maar liefst 50 soorten speciaalbier. En in de zomer nuttigt u al dat lekkers op ons ruime terras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de mooie natuur in de omgeving.

MenukaartLunchkaart

Combineer wandelen door de Maasduinen met bourgondisch genot

Wilt u bourgondisch en gastvrij genieten na of tijdens uw wandeling door de Maasduinen? U vindt restaurant Old Inn aan de Siebengewaldseweg in Ottersum, nabij Gennep en Heijen. Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer, dat is eten en drinken bij Old Inn. Zo maakt u uw wandeldag compleet. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Wilt u reserveren?

Wilt u bourgondisch genieten in een ambachtelijke sfeer? Reserveer dan nu uw tafeltje en ervaar zelf onze voortreffelijke gastvrijheid en eerlijke gerechten. U bent van harte welkom.

Reserveren