Restaurant Heijen en omgeving

Restaurant in Ottersum, nabij Heijen

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in Heijen of omgeving? Dan bent u bij Old Inn Bar & Kitchen, hét restaurant van Ottersum nabij Heijen en Gennep, aan het juiste adres. Wij bieden u smaakvolle lunch- en dinergerechten, heerlijke speciaalbiertjes en fraaie wijnen. Kortom, lekker proeven en proosten in een sfeervolle ambiance staat bij ons centraal. Kom snel eens langs!

Meer over ons

Uit eten in Heijen en omgeving

Ook wanneer u logeert in Centerparcs het Heijderbos en graag wilt uit eten in Heijen of omgeving, is Old Inn een goede keuze. Ons restaurant in Ottersum ligt op iets meer dan vijf minuutjes rijden met de auto vanaf het Heijderbos. Wanneer u dus lekker wilt uit eten in omgeving Heijen, dan hoeft u daar niet ver voor te rijden. Onze toegankelijke menukaart biedt voor ieder wat wils. En onze op maat bediening zorgt ervoor dat het welkome gevoel overheerst.

Menukaart

Restaurant met gevarieerde lunch- en dinerkaart

Old Inn is een restaurant met karakter. Bij ons kunt u lekker uit eten in een ongedwongen sfeer. Op onze gevarieerde dinerkaart vindt u smaakvolle voorgerechten, frisse salades, stevige vleesgerechten en verrassende toetjes. Ook lunchen is bij ons mogelijk. Wij bereiden voor u de lekkerste broodjes, zodat u rond het middaguur geniet van een smakelijk hapje eten. Bij restaurant Old Inn in Ottersum, nabij Gennep en Heijen, ervaart u een optimale smaakbeleving met eerlijke producten uit eigen regio.

Lunchkaart

Ruim terras voor een hapje of drankje

In de omgeving Heijen, Ottersum en Gennep vindt u vele fiets- en wandelroutes door de prachtige natuur. Wanneer u onderweg bent om deze omgeving te verkennen en ergens aan wilt leggen voor een kopje koffie, heerlijk drankje of hapje eten op het terras zit u goed bij eetcafé Old Inn. Ons ruime buitenterras is omringd door prachtige natuur. Zo ervaart u een ontspannen sfeer, terwijl u bourgondisch geniet van het mooie uitzicht.

Eetcafé in Ottersum met 50 verschillende speciaalbieren

Bent u vanaf locatie Centerparcs Heijderbos een middag- of avondwandeling of fietstochtje aan het maken en bent u van plan om tussendoor een lekker biertje of wijntje te nuttigen? Denkt u dan eens aan eetcafé Old Inn in Ottersum, nabij Heijen. Wij zijn gevestigd in een karakteristiek pand aan de Siebengewaldseweg. Vanaf Centerparcs is het slechts 2,5 km wandelen. Als bierliefhebber, maar zeer zeker ook voor een lekkere borrel, kunt u bij ons uw hart ophalen. Op onze drankkaart vindt u meer dan 50 verschillende soorten speciaalbieren en de meest fraaie wijnen!

BierkaartWijnkaart

Wilt u reserveren?

Wilt u bourgondisch genieten in een ambachtelijke sfeer? Reserveer dan nu uw tafeltje en ervaar zelf onze voortreffelijke gastvrijheid en eerlijke gerechten. U bent van harte welkom.

Reserveren